binnenschilderwerk.jpg
buitenschilderwerk.jpg
glaszetten.jpg
hoogwerkers.jpg
onderhoud.jpg
wandafwerking.jpg
meubelspuiterij.jpg
spuitwerk.jpg
previous arrow
next arrow

Diensten

Bekijk onze diensten:

Buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Het is een gegeven dat kwalitatief goed schilderwerk de levensduur van de behandelde oppervlakken verlengt. Door tijdig onderhoud uit te voeren voorkomt u onnodige zorgen in de toekomst. Bij ons bent u aan het juiste adres voor al uw buitenschilderwerk. Ook hier geld een advies op maat met betrekking tot keuze van kleuren en materialen.
Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

Advies op maat is bij binnenschilderwerk van cruciaal belang. Keuze van kleuren en materialen spelen een belangrijke rol aan het bijdragen van de juiste sfeer en uitstraling. Bij ons kunt u terrecht voor al uw binnenschilderwerk. Onze medewerkers gaan samen met u aan tafel om een advies op maat samen te stellen.
Onderhoud

Onderhoud

Misschien wel de belangrijkste reden om schilderwerk uit te laten voeren is om de levensduur te verlengen. Door degelijk schilderwerk kan een langere levensduur worden behaald wat op termijn zorgt voor lagere kosten. Onze medewerkers zijn door jarenlange ervaring de aangewezen personen om ervoor te zorgen dat u na een schildersbeurt weer met een gerust…
Glaszetten

Glaszetten

HSH Schilderwerken is gespecialiseerd in glaszetten. Wij leveren en plaatsen alle soorten glas. Isolerende beglazing, brandwerende beglazing, enkelglas en glas in lood zijn enkele voorbeelden van soorten glas waarin wij ons hebben gespecialiseerd. Of het nu gaat om glasschade of het projectmatig plaatsen van beglazing, u ben bij HSH Schilderwerken aan…
Wandafwerking

Wandafwerking

De wandafwerking bepaalt de sfeer van uw huis. De keuze uit kleuren en materialen is enorm. Om u goed van dienst te kunnen zijn maken wij voor u een advies op maat. Onze medewerkers zijn door jarenlange ervaring in staat om uw ruimte nog persoonlijker te maken.
Spuitwerk

Spuitwerk op locatie

Naast onze spuitcabine beschikken wij over de mogelijkheid om bij u op locatie hoogwaardig spuitwerk te leveren. Het spuiten van wanden, kozijnen, ramen en deuren in elke kleur en glans is mogelijk.